Škola disanja

EKSKLUZIVNO U SO-VIL-u 
Škola disanja proteklih godina je radila u Ordinaciji SO-VIL, danas Specijalističkoj ordinaciji iz oblasti neurologije SO-VIL, pod stručnim nadzorom edukatora Prof. Dr Ružice Beljanski Čonkić, pulmologa, svetski priznatog stručnjaka iz ove oblasti.
Ona je jedan od osnivača rehabilitacije disanja, sa više od stotinu objavljenih radova u zemlji i inostranstvu, a dobitnik je i Prvomajske nagrade 1998. za doprinos u osnivanju Zavoda za respiratornu rehabilitaciju i postignute rezultate iz oblasti pulmologije koje su doprinele ugledu Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.Škola disanja u Ordinaciji SO-VIL tretira pacijente pojedinačno ili u grupi. Vežbe disanja ne zahtevaju posebne uslove rada niti aparaturu tako da ih možete, nakon obuke, sami sprovoditi i u kućnim uslovima.DVD Vežbom poboljšaj disanje i kvalitet života je proizvod dugogodišnjeg rada i iskustva Ordinacije SO-VIL.
Ovaj film je namenjen deci, omladini, sportistima, svima onima koji svoje vreme provode u zatvorenim, zadimljenim prostorijama, muzičarima (naročito duvačkih instrumenata), igračima, kao i zdravim odraslim osobama, osobama koje obavljaju izuzetno teške fizičke poslove. Preporučujemo je i onima koji svoje vreme provode za volanom, zatim osobama izloženim hroničnom stresu, a posebno osobama sa obolelim organima za disanje.Pomozite sebi i obogatite Vaše znanje u saradnji sa nama, učeći uz DVD
” Vežbom poboljšaj disanje i kvalitet života ”

Poštovani,

Izvinjavamo se zbog tehničkog kvaliteta proisteklog iz vremenske distance od izrade filma, s obzirom da je arhivski materijal ordinacije i prikazan je u svojoj originalnoj formi u celosti. Film je odobren od strane Instituta za zdravstvenu zaštitu zdravlja Srbije Dr Milan Jovanović Batut kao edukativno sredstvo.

Cilj nam je da svi posetioci sajta, koji žele unaprediti kvalitet svoga života, nauče pravilno disanje.

VEŽBOM  POBOLJŠAJ  DISANJE  I  KVALITET  ŽIVOTA

I   DEO

https://www.youtube.com/watch?v=z-pkx0wC_zk&feature=youtu.be

II   DEO

https://www.youtube.com/watch?v=bw5S_nuJnNU&feature=youtu.be

III   DEO

https://www.youtube.com/watch?v=OEkSza-xwG8&feature=youtu.be

IV  DEO

https://www.youtube.com/watch?v=M41BAF4ajds&feature=youtu.be